Vacancies – Vacatures

Vacature Voorzitter Green Office

Sinds 2015 is het Green Office de verzamelplek voor duurzame idee├źn en initiatieven van studenten. Het Green Office brengt duurzaamheid extra onder de aandacht en geeft suggesties voor verbetering aan Van Hall Larenstein. Als Green Office maak je onderdeel uit van internationaal studentennetwerk Studenten Van Morgen, dat zich inzet voor een duurzame toekomst. Het Green Office werkt op eigen initiatief (in principe los van docenten) of in samenwerking met projectleiders, om bewustwording over duurzaamheid te versterken. Je kunt denken aan: het organiseren van een kleding swap, adviseren van de kantine, organiseren van lezingen en bewustwording onder studenten te activeren.

De Green Office is op zoek naar een voorzitter. Deze persoon organiseert de bijeenkomsten, onderhoudt contact met de verschillende stakeholders binnen VHL, houdt de administratie gezond en helpt mee met het enthousiasmeren van andere studenten om zich ook in te zetten voor de Green Office. Kortom: je zorgt ervoor dat de Green Office op een soepele manier functioneert.

JIJ: Wil je inzetten voor een duurzamere leefomgeving JIJ: Kan goed organiseren JIJ: Kan je mondeling en schriftelijk goed uitdrukken

WIJ: Bieden je een kans om VHL te prikkelen voor verdere vergroening
WIJ: Bieden je een kans om deel uit te maken van een internationaal netwerk van duurzaam gemotiveerde jongeren
WIJ: Bieden jou een contract aan

Contract van januari t/m juli voor twee uur per week, verlenging is mogelijk bij goed functioneren
Stuur een e-mail waarin je laat merken dat je gemotiveerd bent voor 20 november naar Els.Grooten@hvhl.nl

E-mail eventueel britte.vandie@hvhl.nl voor meer informatie
N.b. Wil je geen voorzitter worden, maar wil je wel meedoen met acties van GreenOffice, horen we dit ook graag!